Joskus voi  käydä niin, että Wordpress ei julkaisekaan ajastettua postausta haluttuna aikana. Kannattaa laittaa itselleen vaikka kalenteriin muistutus, että käy tarkistamassa, onko postaus julkaistu. Jos WP ilmoittaa, että julkaisu on myöhässä, saat julkaistua postauksen itse. Tässä ohjeet:

* Mene artikkelit --> kaikki artikkelit

* Valitse "Ajastetut"

* Vie hiiri sen postauksen päälle, joka on myöhässä ja klikkaa sen alapuolelle tulevaa "Pikamuokkaus" linkkiä

* vaihda "Odottaa julkaisua" kohtaan "Julkaistu" ja klikkaa "Päivitä" painiketta

Jos postaus on myöhässä, silloin uudelleenajastaminen ei auta.