Seuraa näitä ohjeita, kun haluat peruuttaa Bluehost-tilauksesi.

Kirjaudu omalle Bluehost-tilillesi. Klikkaa oikeassa ylälaidassa olevaa ympyrää ja sen alta "Billing".

Seuraavaksi klikkaa "My Products".

Seuraavaksi klikkaa "Hosting plan" kohdasta "Renew" painiketta.

Tämän jälkeen valitse "Set to Expire" ja klikkaa siitä.

Käännä painikkeet pois päältä, kohdasta "Auto Renew Domain". Jos listassa on muitakin, valitse kaikista sama eli käännä nämä pois päältä. Klikkaa vain sinistä palkkia vasemmasta reunasta.

Sivulla on kolme vaihtoehtoa "Auto-renew", "Manual Renew" ja "Do not renew". Lisää täppä kohtaan "Do not renew" ja valitse sen jälkeen vaihtoehto, miksi et halua uusia tiliäsi enää.

Esimerkiksi voit valita "No longer need a website". Sitten vain klikkaa Continue.

Tämän jälkeen saat vielä erillisen ilmoituksen, jossa pyydetään sinua soittamaan ja valitsemaan joku muu vaihtoehto. Voit poistaa tämän ilmoituksen pelkästään klikkaamalla ilmoituksen oikeassa yläkulmassa olevaa ruksia.

Klikkaa uudelleen Continue.

Toista sama domainin, palvelimen (hosting) sekä muiden lisäpalvelujen kohdalla. Palvelut päättyvät siihen hetkeen, kun sopimus olisi uusiutumassa. Toisin sanoen, jos palvelun veloitus menisi 1.2.2023, blogisi on voimassa 31.1.2023 saakka.

Tämä toimenpide poistaa blogisi kokonaan. Kun sopimus umpeutuu, kaikki mitä olet kirjoittanut ja julkaissut blogissasi, poistuvat lopullisesti. Voit halutessasi ladata blogin sisällön ja siirtää sen ilmaiseen Wordpressiin ja jatkaa blogin pitämistä sen kautta.