En yhtään tiedä mitä pitäisi tehdä sähköpostin kanssa? Onko se edes olemassa? Onko siinä jäänyt jokin aktivointi tekemättä?

Voin lähettää itse tuohon osoitteeseen sähköpostia, mutta en tiedä mihin se menee?

Kun kirjaudut Bluehostiin, siinä on kaksi välilehteä, toinen on blogille ja toinen on sähköpostille. kuva liitteenä. Kun vaihdat täpän webmail login  niin sen jälkeen pääset syöttämään sähköpostin tunnukset ja salasanan. Niiden pitäisi löytyä sinun sähköpostistasi.