Kun menen Bluehostin kautta WordPressiin, näkymä poikkeaa siitä mikä näkyy WordPress tutorials videoilla.

Videot voivat näyttää erilaiselta, jos et ole vielä ladannut "Disable Gutenberg" lisäosaa, jota itse käytän. Tämä ei ole pakollista, mutta tykkään itse enemmän siitä klassisesta wordpressistä kuin siitä uudemmasta. Jos et ole vielä tuota lisäosaa ladannut, se kannattaa tehdä. Toinen vaihtoehto on Classic Editor lisäosa.

WordPress tutorial videot ovat suuntaa antavia ja saattavat toisinaan tosiaan myös näyttää erilaiselta, jos esimerkiksi plugin on päivittynyt videoiden teon jälkeen. Valitettavasti on 40 tutorial videota on mahdotonta pitää 100% päivitettyinä jos jokin plugin tai WordPress osio päivittyy.