Olen saanut seuraavan viestin Bluehostilta jo heinäkuussa -> Katso
liitteenä oleva kuva:

1. En tiedä minkä s-postin valita? En ole luonut niistä yhtäkään ja en
tiedä mitä ne ovat

2. Kuuluuko SLL-salaus pakettiin? Aikaisemmin olen niistä joutunut
maksamaan melko paljonkin...

3. Vielä lisäkysymys kun lähdin uudelleen selaamaan kurssimateriaalia, niin
voiko blogi päättyä .fi?

Tässä vastauksia kysymyksiisi.

1. Olethan jo lisännyt oman sähköpostisi Asetukset - Yleiset- Sähköpostiosoite ja vahvistanut vielä muutoksen klikkaamalla tämän jälkeen Bluehostilta sähköpostissa tullutta linkkiä? Jos olet tämän jo tehnyt, suosittelen että kysäiset asiaa Bluehostin asiakaspalvelusta.

2. Ilmainen jaettu SSL serifikaatti kuuluu tällä kaikkiin Bluehost paketteihin. Bluehost tarjoaa myös maksullista SSL protokollaa, siitä löydät tietoa lisää Bluehostin sivulta. Mielestäni tuo ilmaisversio on kuitenkin yleisesti ottaen riittävä.

3. Bluehostin kautta ei valitettavasti pysty hankkimaan .fi-päätteisiä domaineja. Sinun on mahdollista ostaa .fi-päätteinen domain muualta sekä Bluehostin hostingpalvelu, mutta siinä tapauksessa sinun täytyy itse linkittää tuo domainisi WordPress.orgiin. Tähän meillä ei valitettavasti ole tutorialohjeita.

Mikäli haluat blogillesi .fi-päätteisen domainin, vieraile Viestintäviraston sivuilla lukemassa lisätietoja.

Jos olet hankkinut .fi-päätteisen domainin ja Bluehostin paketin, suosittelen sinua olemaan heidän asiakaspalveluunsa yhteydessä esim. 24/7 auki olevan chatin kautta.