Moikka! Ostin sinulta verkkokurssin ja loin itselleni blogin bluehostin kautta. Seurasin ohjeita ja mielestäni tein kaiken oikein domainin valinnassa. Nyt kuitenkin asetuksia katsoessani näyttää WordPressin ja sivuston osoitteet tältä (kuva ohessa). Miten saisin tämän korjattua?

Kun kirjaudut Wordpressiin ja olet ohjausnäkymässä, klikkaa vasemmalta linkkilistasta Asetukset ja sen jälkeen Yleinen. Kyseisellä sivulla on kaksi kohtaa WordPressin osoite (URL) sekä Sivuston osoite (URL). Näihin molempiin kohtiin sinun pitää kirjoittaa domainisi (esim. https://xxxxxxxx.com).

Sen jälkeen skrollaa sivua alaspäin ja tallenna. Tämän jälkeen sivut näyttää olevan "rikki" mutta ne korjaantuu itsestään, kun domain päivittyy eri nimipalvelimille. Tähän menee yleensä 1 - 2 päivää. Kannattaa ajoittaa tämä vaikka pe-iltaan niin su tai ma sivut jo toimii normaalisti ja domain on vaihtunut.