Kuluttajilla on 14 päivän peruutusoikeus.


Kuitenkin digitaalisten tuotteiden kohdalla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. 


** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut


Haluan tarjota mahdollisuuden kokeilla kursseja ilman huolta joten jokaisella kurssillani on vähintään 14 päivän ja enintään 90 päivän rahat takaisin takuu.


Sinun tehtävänäsi on tarkastaa haluamasi kurssin tiedoista, kuinka pitkä takuu aika on. Kurssin peruutus tulee tulla kyseisen ajan aikana. Mikäli asut ulkomailla, ja olet eri aikavyöhykkeessä kuin Suomi, sinun on jollakin tavalla todennettava, että olet peruuttanut kurssin takuun aikana. Tällöin esimerkiksi kuvakaappaus sähköpostiviestistä toimii erinomaisesti. 


Kurssi voidaan peruuttaa rahat takaisin takuun aikana ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi.


Huomioithan, että laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan olet edelleen velvollinen maksamaan hankkimasi kurssin. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.


Mikäli kurssi peruutetaan takuun aikana, palautamme 100% kurssimaksun sinulle muutaman arkipäivän kuluessa. 


Toivomme aina, että saamme peruutuksen yhteydessä palautetta kurssista, jotta voimme kehittää sitä eteenpäin.