Joskus ostoskoriin voi sujahtaa useampia tuotteita. Tällöin turhat tuotteet kannattaa poistaa. Toimi silloin näin:

• Mene ostoskoriin klikkaamalla tätä linkkiä
  • Poista ostoskorista ne tuotteet, joita et tarvitse klikkaamalla tuotteen edessä olevaa ruksia
  • Kun poistat tuotteita ruksilla, poista yksi tuote kerrallaan
  • Sivusto päivittää ostoskoria automaattisesti jokaisen tuotteen poiston jälkeen.

Mikäli ostoskoriin on mennyt sama tuote useamman kerran, toimi näin:

• Tai jos sama tuote on useamman kerran, vaihda "määrä" kohdassa olevan numeron tilalle "1"
  • Skrollaa sivua alaspäin ja paina "Päivitä ostoskori" painiketta, jolloin oikea määrä tuotteita päivittyy

Tämän jälkeen siirry eteenpäin kassalle ja maksa valitsemasi tuotteet.