Tilaus tehdään lisäämällä haluttu tuote kaupassa ostoskoriin ja siirtymällä kassalle.

Tilaus rekisteröityy järjestelmäämme siinä vaiheessa, kun siirryt kassalta maksamaan tuotetta. Tällöin järjestelmämme tekee sinulle käyttäjätunnuksen ja muodostaa salasanan.

Maksun jälkeen on tärkeää, että palaat takaisin verkkokauppaamme maksunvälittäjän painikkeen tai linkin kautta. Tällöin maksu rekisteröityy oikealla tavalla ja me saamme siitä tiedon, jonka jälkeen pääsemme merkitsemään tilauksen "Valmistunut" tilaan. Sen jälkeen kurssimateriaali avataan tai e-kirja toimitetaan sinulle kuitin mukana.

Mikäli maksamisen jälkeen suljet selaimen etkä siirry takaisin verkkokauppaamme, maksu menee maksujenvälittäjän (Checkout) selvittelytilille. Sieltä maksu kohdenntaan 1 - 3 arkipäivän kuluessa meille.

Joskus verkkokauppamme kommunikoi maksujenvälittäjän kanssa, ja saamme tiedon, että maksu on onnistunut, jolloin pystymme käsittelemään kurssioston meidän päässämme.

Joskus ilmoitusta ei valitettavasti tule. Tällöin näyttää siltä, että maksu on lähtenyt sinulta mutta kurssimateriaalia ei ole avattu.

Me käymme katsomassa "Odottaa maksua" tilassa olevat maksut Checkoutin järjestelmästä 1 - 2 kertaa viikossa. Kun näemme, että maksu on kirjautunut, vaihdamme tilauksen "Odottaa maksua" "valmistunut" tilaan, jolloin sinulle lähtee käyttäjätunnus sekä salasana sähköpostilla.

Joskus nämä sähköpostit voivat myös mennä roskapostikansioon, joten olethan itse myös aktiivinen ja seuraat näiden viestien perilletuloa.

Voit myös itse olla aktiivinen meihin päin ja kysyä, onko maksu tullut perille. Käymme tällöin tarkistamassa tilanteen Checkoutilta ja informoimme sinua miten etenemme.

Joskus maksu voi myös palautua takaisin sinulle. Maksu palautuu samaa reittiä pitkin, kuin olit sen aluperin maksanutkin. Toisin sanoen, jos maksoit kurssin luottokortilla, maksu ei palaudu tilille vaan luottokortille.