Tarjoamme silloin tällöin asiakkaillemme eri kanavissa erilaisia alennuskoodeja. Alennuskoodit ovat aina kertakäyttöisiä ja niiden käyttöaika on rajattu.

Saatamme antaa yhteistyökumppaneille alennuskoodeja, jotka ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Alennuskoodia ei voi käyttää toisen alennuksen kanssa samalla kertaa.

Valitse kaupasta ne kurssit ja e-kirjat jotka haluat ja lisää ne ostoskoriin. Siirry sen jälkeen kassalle.

Sivulla on maininta "Onko sinulla kuponki? Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi". Klikkaa siitä ja kirjoita tai kopioi koodi ja paina sen jälkeen "Käytä kuponki".

Verkkokauppa päivittää alennuskoodin suoraan, jolloin näet loppusumman skrollaamalla sivua alaspäin. Tämän jälkeen siirry kassalle, valitse maksutavat ja maksa kurssi normaalisti.