Kauan olemassa olevien blogien kohdalla on joskus väistämätöntä, että osa linkeistä rikkoontuu. Tällöin linkin klikkaaminen johtaa sinut 404 error sivulle.

Arvostamme suuresti sitä, että kerrot meille, mikäli törmäät rikkinäiseen linkkiin.

Toimi silloin näin:

• Klikkaa sivun ylälaidassa olevaa + New Support Ticket
  • Lisää otsikoksi "Rikkinäinen linkki"
  • Viesti kohtaan lisää sen postauksen tai sivun linkki jolla rikkinäinen linkki on
  • Ota kuvakaappaus kohdasta, jossa linkki sijaitsee
  • Lisää kuvakaappaus lipukkeeseen
  • Halutessasi voit lisätä viestiin omat yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä, kun linkki on korjattu
  • Lopuksi lähetä lipuke klikkaamalla "submit" painiketta