Joskus käy niin, että meidän tuottamaa sisältöä päätyy ilman lupaa jonkun toisen blogiin tai somekanavaan ilman asianmukaisia krediittejä.

Arvostamme suuresti, että ilmoitat siitä meille pikimmiten.

Emme koskaan kerro eteenpäin kuka meille on ilmoittanut sisältömme plagioinnista.

Jos huomaat, että sisältöämme on plagioitu, toimi näin:

• Lähetä lipuke klikkaamalla sivun ylälaidassa olevaa + New Support Ticket
  • Lisää otsikko "Plagiointi-ilmoitus"
  • Lisää viestikohtaan plagioidun sisällön tarkka osoite (url) (esim. blogipostauksen tarkkaa url, ei pelkästään blogin url)
  • Ja/tai ota mahdollisimman laaja kuvakaappaus, jotta näemme plagioijan sivun / profiilinimen / paikan, jossa plagioitu sisältö on
  • Lisää viestiin omat yhteystietosi (emme kerro niitä koskaan eteenpäin), sillä haluamme palkita sinut pienellä lahjalla kiitokseksi siitä, että autat meitä turvaamaan sisältöämme.