Vaikka pyrimme aina toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, aina on olemassa riski että teemme virheitä. Olemmehan inhimillisiä.

Toivomme, että annat meille mahdollisuuden korjata virheemme mahdollisimman pian. Siksi toivomme, että jos huomaat meidän tekevän virheen tai näet, että sivustollamme on virhe, olethan yhteydessä meihin mahdollisimman pikaisesti.

HUOM! Näissä tapauksissa sinun ei tarvitse ilmoittaa meille, että virhe on tapahtunut

• palvelin kaatuu (saamme ilmoituksen välittömästi, jos palvelin kaatuu ja olemme itse yhteydessä tekniseen tukee)
  • olet maksanut tuotteen tuplasti (lue lisää Tilaukset ja ostaminen miten toimimme näissä tilanteissa)

Ilmoita virheestä näin:

• Klikkaa sivun yläosassa olevaa + New Support Ticket
  • Kirjoita otsikoksi "Ilmoitus virheestä" sekä kuvaus virheestä
  • Liitä mukaan kuvakaappaus virheestä sekä oikaisu
  • Liitä viestiin omat yhteystietosi, mikäli toivot että otamme sinuun yhteyttä kun korjaamme virheen
  • Lopuksi lähetä ilmoitus klikkaamalla "Submit" painiketta