Otamme aina vastaan kehitysehdotuksia. Koetko, että blogi, kotisivut tai kurssialusta voisi toimia paremmin?

Klikkaa tällöin sivun ylälaidassa olevaa + merkkiä (+ New support ticket)

Tämän jälkeen lisää otsikoksi "Kehitysidea" ja kerro omin sanoin millaisia parannuksia toivot näkeväsi sivustollamme. Jos haluat lisätä kuvakaappauksen kohdasta, johon toivot parannusta, klikkaa + Attach a file, lataa kuvakaappaus tai tiedosto ja lopuksi lähetä lipuke klikkaamalla "Submit".

Jos toivot, että olemme sinuun yhteydessä, muista liittää yhteystietosi viestin loppuun ennen lähettämistä.

Käymme kehitys- ja parannusehdotuksia tiimin kanssa läpi kerran kuussa.