Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan kurssejamme.

Aloita opiskelu kirjautumalla oikealle kurssialustalle (www.tiiakonttinen.fi/oma-tili tai www.bloggaajastaammattilaiseksi.fi/oma-tili)

Tämän jälkeen klikkaa vasemmalta linkkilistasta "Omat kurssit" linkkiä ja sen jälkeen kurssin kuvaa tai otsikkoa.

Aloittaaksesi opiskelun, klikkaa "Aloita" painiketta.

Katso video ja lue videon alapuolella olevat ohjeet. Kun olet opiskellut osion, klikkaa sivun alalaidassa olevaa "Merkitse valmiiksi" painiketta ja sen jälkeen oikeanpuoleista painiketta, jossa on seuraavan osion otsikko.

Vaikka merkitset osion valmiiksi, pystyt edelleen palaamaan takaisin kyseiseen osioon oikeassa reunassa olevan linkkilistan kautta. Tai mikäli opiskelet mobiililaitteella, linkkilista tulee aivan sivun alalaitaan.

Kurssiosion merkkaaminen valmiiksi auttaa sinua näkemään että edistyt ja missä vaiheessa olet menossa.