Meillä on käytössä kaksi erilaista kurssialustaa, jotka toimivat täysin samalla tavalla mutta sijaitsevat eri domaineissa.

Tämän lisäksi meillä on yrittäjille tarjolla jäsenyyssivusto, joka sijaitsee Patreon-alustalla.

Tiia Konttinen domainissa sijaitsevalla kurssialustalla ovat kaikki ne kurssit, jotka ovat myynnissä www.tiiakonttinen.fi/kauppa kaupassa.

Bloggaajasta Ammattilaiseksi domainissa sijaitsevalla kurssialustalla on Bloggaajasta Ammattilaiseksi verkkovalmennus sekä muutama muu kurssi, jotka ovat tarjolla vain kyseisen valmennuksen opiskelijoille.

Kun kirjaudut kurssialustalle ensimmäisen kerran, löydät kaikki käyttäjätunnuksellasi olevat kurssit klikkaamalla sivun vasemmassa reunassa olevaa "Omat kurssit" linkkiä.

Tämän jälkeen sinulle avautuu näkymä, jossa on kaikki hankkimasi kurssit. Pääset opiskelemaan kurssia klikkaamalla kurssin kuvaa tai otsikkoa.

Jos yrität kirjautua kurssialustalle, jossa sinulla ei ole yhtään kurssia, saat virheilmoituksen, jossa sinulle kerrotaan, ettei käyttäjätunnusta löydy. Tämä kertoo, että yrität kirjautua väärälle kurssialustalle.