Pääset vaihtamaan salasanan kurssialustan kirjautumissivulta. Huomioithan, että meillä on kaksi eri kurssialustaa, joten varmistathan että yrität kirjautua oikealle kurssialustalle.

Kurssialustat ovat:

Kirjaudu sisään painikkeen alapuolella olevan "Salasana unohtunut?" linkin kautta pääset tilaamaan uuden salasanan.

• Tarkista kaksi kertaa, että olet kirjoittanut käyttäjätunnuksen tai sähköpostiosoitteen oikein
  • Jos näissä on virheitä, salasanan palautus ei onnistu
  • Huomioithan, että salasanan vaihtoviesti voi myös mennä roskapostikansioon tai mikäli käytät gmail-sähköpostiohjelmaa, tarjoukset-, sosiaaliset- tai ilmoitukset välilehdelle
  • Löydät viestin tyypillisesti etsi-toiminnolla ja käyttämällä termejä joko "tiia konttinen" tai "bloggaajasta ammattilaiseksi"