Käyttäjätunnus ja salasana muodostuvat sen jälkeen, kun olet siirtynyt kassalta maksamaan kurssin tai e-kirjan. Mikäli maksun kanssa on ongelmia tai maksun jälkeen ei palata takaisin verkkokauppaan, tunnukset kyllä muodostuvat mutta materiaalin toimittamista ei aloiteta (kurssi ei avaudu).

Katso lisätietoja kohdasta Tilaukset ja ostaminen --> Tilauksen tekeminen

Käyttäjätunnus on

• etumimi.sukunimi (ilman ääkkösiä)
  • tai sähköpostiosoitteesi

Salasana on

• henkilökohtainen ja muodostuu kirjaimista, numeroista sekä erityismerkeistä

Me emme pääse näkemään salasanaa sen jälkeen kun se on muodostunut.