Ylimääräisten ilmaisten teemojen poisto

Wordpressissä ei kannata pitää ylimääräisiä teemoja turhaan, sillä ne heikentävät blogin yleistä turvallisuutta. Teemat täytyy joka tapauksessa aika ajoin päivittää, jolloin niiden päivittämiseen voi mennä aikaa. Ne voivat myös hidastaa latausnopeutta.

Poista ylimääräiset teemat näin:

• Vie hiiri poistettavan teeman päälle
  • Klikkaa "Theme Details" painiketta

• Klikkaa Delete sivun oikeasta alakulmasta
  • Huomioi, että poistat vain ne teemat, jotka eivät ole aktiivisena
  • Jos poistat teeman, jota parhaillaan käytät, poistat kaikki sisällöt blogistasi