Näin lisäät blogin sivun ylänavigaatioon / valikkoon

 

Aivan ensimmäiseksi sinun täytyy luoda tai perustaa uusi valikko. Se tapahtuu siten, että klikkaat "Luo uusi valikko" tai "Perusta valikko" linkkiä ja sen jälkeen tallennat valikon. Eri teemoissa on eri vaihtoehtoja, mihin valikko menee. Valikko kuvastaa menuta tai linkkilistaa, kuten minun blogissani on.

 

 

Kun olet luonut valikon, etsi "Sivut" kohdasta "Blogi" , lisää siihen täppä ja klikkaa "Lisää valikkoon" painiketta. Lopuksi "Tallenna valikko".

 

Voit itse valita, mitä linkkejä lisäät valikkoon, voit esimerkiksi lisätä siihen linkin Facebook-sivullesi. Voit muokata valikon järjestystä klikkaamalla esimerkiksi "Blogi" palkkia ja raahaamalla sitä alas-tai ylöspäin. Muista aina tallentaa valikko, jos teet siihen muutoksia.

 

 

Voit myös valita, mitä muita linkkejä lisäät valikkoon, esimerkiksi blogin kategorian tai vaikka linkin Facebook-sivullesi. Sinun on myös mahdollista tehdä päävalikolle alavalikko, joka tulee lukijalle näkyviin, kun hän vie hiirensä päävalikon päälle. Suosittelen lämpimästi, että ylävalikossa on vain kourallinen linkkejä, 5 on hyvä enimmäismäärä. Tällä tavalla yläpalkki säilyy kauniina eikä blogi vaikuta liian täyteen tumpatulta.