Blogin ja postausten yhdistäminen [TÄRKEÄ ASKEL]

Jotta blogipostaukset näkyvät blogissa, sinun täytyy perustaa blogille oma sivu. Se tapahtuu seuraavasti:

 

  • Valitse vasemmalta linkkilistasta Sivu
  • ja sen jälkeen Lisää uusi

 

 

Nimeä sivu sanalla "Blogi" tai jos blogisi on englanninkielinen, sanalla "Blog" ja julkaise sivu. Tälle sivulle ei tarvitse tehdä mitään muuta.

 

 

  • Seuraavaksi menemme Asetuksiin
  • ja Lukemisen asetuksiin

 

 

Kotisivusi tarkoittaa blogin etusivua. Joissakin teemoissa postaukset voi laittaa etusivulle mutta joissakin teemoissa etusivuna pitää olla erillinen sivu. Itse suosittelen aina että blogeissakin on etusivu, jossa voidaan kertoa tarkempia tietoja sinusta ja blogistasi.

 

Kotisivusi kohtaan lisää täppä "Sivu" ja valitse "Kotisivu" valikosta etusivu ja "Artikkeleiden sivu" valikosta äsken tekemäsi "Blogi" sivu.

 

"Näytä enintään" kohdassa pystyt valitsemaan, kuinka monta postausta aina yhdellä sivulla näytetään. Itse suosin 7 - 15 määrää per sivu, jotta sivuja ei tarvitse selata paljoa, jos postauksia on kirjoitettu jo enemmän.

 

"Näytä jokaisesta artikkelista" kohtaan suosittelen vaihtamaan täpän "poiminta". Tällöin postausten sivulla näytetään lyhyt ote postauksen alusta, eikä koko blogipostausta. Tämäkin helpottaa lukijaan, kun hän selaa vanhoja postauksia läpi. Lopuksi muista vielä tallentaa asetukset.