Miten julkaiset / aktivoit Wordpress blogin

Ennen kuin blogisi näkyy kaikille, sinun tulee julkaista se. Ohjausnäkymän ylälaidassa on laatikko, jossa lukee, että sivustosi ei ole vielä julkaista ja linkki, jota täytyy klikata, kun haluat julkaista blogisi. Kun olet valmis julkaisemaan blogisi, klikkaa linkkiä.

Jos laatikkoa ei ole näkyvissä, voit julkaista blogisi näin:

• Klikkaa vasemmasta linkkilistasta Asetukset ja sen jälkeen Yleinen.
  • Skrollaa sivua alaspäin, kunnes vastaan tulee Bluehost Coming Soon Page
  • Kohdassa Enable vaihda täppä kohdasta On kohtaan Off ja tallenna.